Махан бүтээгдэхүүнд амт оруулах нэмэлт

AROMATOR S

AROMATOR S

ХЭРЭГЛЭЭ: Махан бүтээгдэхүүнд амт оруулах нэмэлт. /Цитрусын амт/

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 0,1 – 0,2 % (нийт махны жингийн)

БИЕТ БАЙДАЛ: Бага зэргийн гашуун амт давамгайлсан шар, ногоон нунтаг.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: Битүүмжлэл алдагдаагүй, хуурай, хурц тод үнэргүй, 250С-ихгүй хэмд хадгална.

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар

САВЛАГАА: 1 кг х 75

ҮЙЛДВЭРЛЭГЧ: IREKS AROMA d.o.o, Хорватын Бүгд Найрамдах Улс

Similar Recipes