Татсан махан бүтээгдэхүүний нэмэлт

MIOCITRAT

MIOCITRAT

ХЭРЭГЛЭЭ: Татсан махан бүтээгдэхүүн (котлет, бургер, стейк, бөөрөнхий мах)-ий бүтцийг сайжруулж барьцалдуулах, махны өнгийг бүрэлдүүлж тогтворжуулах нэмэлт.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ:  0,5 % нийт махны жингийн

БИЕТ БАЙДАЛ: Цагаан, үнэргүй, исгэлэн чихэрлэг нунтаг

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: Битүүмжлэл алдагдаагүй, хуурай газар, хурц тод үнэргүй, 250С-ихгүй хэмд хадгална.

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 6 сар

САВЛАГАА:  12,5 кг

ҮЙЛДВЭРЛЭГЧ: IREKS AROMA d.o.o, Хорватын Бүгд Найрамдах Улс

Image