ТОДОРХОЙЛОЛТ: Улаан буудайн гурилыг температур, чийглэг, даралтын нөлөөгөөр боловсруулж гарган авсан технологийн шинж чанар сайтай бүтээгдэхүүн.
ХЭРЭГЛЭЭ: Мах, загасан бүтээгдэхүүн эсвэл веган, дэглэмийн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлд ургамлын гаралтай уургийн үндсэн түүхий эдийн зориулалтаар ашиглана.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Жор дахь хуурай түүхий эдийн нийт жингийн 4%(дангаар нь) хүртэл / 8% хүртэл(шар буурцгийн болон вандуйн гурилтай хослуулан)
БИЕТ БАЙДАЛ: 1-4мм (будаагүй), 3-5мм (будсан) хэмжээтэй, шахмал, сүвэрхэг хэлбэртэй.
ДАВУУ ТАЛ:
- Байгалийн гаралтай түүхий эдээс гарган авсан.
- Тогтворжуулагч бодисын эсрэг үйлчилгээтэй учраас илүү чанартай, шингэц сайтай бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх боломжийг олгоно.
- Бүтээгдэхүүний нэр төрлийг нэмэгдүүлэх боломжтой.
- Хэрэглэгчийн захиалгын дагуу өнгө болон амт, үнэр оруулан үйлдвэрлэнэ.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 24 сар
САВЛАГАА: 25 кг
ҮЙЛДВЭРЛЭГЧ: ПАРТНЕР-М ООО, ОХУ