ТОДОРХОЙЛОЛТ: Шар буурцаг – улаан буудайн шахмал концентрат, махны булчингийн эдтэй ижил бүтэцтэй, 65%-ийн уургийн агууламжтай.
ХЭРЭГЛЭЭ: Мах, махан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлд махны түүхий эдийг нөхөх болон хэсэгчлэн орлуулах ургамлын гаралтай уургийн эх үүсвэр болгон ашиглах.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Жор дахь хуурай түүхий эдийн 8-10% хүртэл
ДАВУУ ТАЛ:
- Бүтээгдэхүүнд өвөрмөц уян хатан бүтцийг бий болгоно.
- Дулаанд тэсвэртэй.
- Шинэ нэр төрлийн ургамлын гаралтай махан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх боломжтой.
- Махны булчингийн бүтэцтэй ижил бүтэцтэй.
БИЕТ БАЙДАЛ: Цайвар шаргал (будаагүй), улаан хүрэн (будсан) өнгөтэй, 20-60мм хэмжээтэй, хавтгай хэлбэртэй шахмал бүтэцтэй.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 24 сар
САВЛАГАА: 10 кг
ҮЙЛДВЭРЛЭГЧ: ПАРТНЕР-М ООО, ОХУ